סלט "קפרזה" ישראלי
סלט קפרזה אמיתי עשוי מהממרכיבים הכי איטלקיים שיש- עגבניות, גבינת מוצרלה ובזיליקום, שמרכיבים את צבעי הדגל האיטלקי. אנחנו החלטנו לגוון והחלפנו את המוצרלה בגבינה צפתית ואת הבזיליקום בפטרוזיליה, בשביל להפוך אותו לשלנו.
סלט בריא שישתלב מצויין בארוחות ערב ובארוחות חלביות.
מרכיבים:
2 עגבניות אדומות ומוצקות
100 גרם גבינה צפתית
כוס פטרוזיליה קצוצה
1/4 כוס שמן זית
שן שום כתושה
1/2 כפית שטוחה מלח
מה עושים?
מערבבים בקערה את הפטרוזיליה עם השמן, השום והמלח.
פורסים לפרוסות את העגבניות ואת הגבינה הצפתית.
מסדרים על צלחת הגשה מאורכת את פרוסות העגבניה והגבינה, לסירוגין, ומעל שופכים מעט מרוטב הפטרוזיליה.
בתאבון!