קרם פטיסייר בהריון

שיר אלפי זגר תזונאית קלינית בשיתוף צוות תינוק ישראלי מביאים לכן את המידע על קרם פטיסייר בהריון - האם מותר בהריון ומה ההגבלות הקיימות?

קרם פטיסייר בהריון

קרם פטיסייר בהריון

קרם פטיסייר הוא קרם עשיר בחלב, ביצים וסוכר, ומשמש במגוון קינוחים ומאפים. ההמלצה בהריון תלויה במצב הביצים:

  • מותר- קרם פטיסייר מוכן עם ביצים מפוסטרות או קרם אפוי/מבושל היטב במאפה.
  • אסור- קרם עם ביצים טריות לא מפוסטרות שלא עבר חימום- קיים סיכון לליסטריה או סלמונלה

 

 

** המידע בעמוד זה נועד למטרות מידע בלבד ואינו מהווה ייעוץ רפואי או תזונתי אישי. אין להשתמש במידע זה כתחליף להמלצות רופא/ת או דיאטנ/ית מוסמכ/ת. לפני כל שינוי בתזונה או צריכת מזון בהריון, יש להתייעץ עם איש מקצוע מוסמך. המידע מבוסס על הנחיות משרד הבריאות ומקורות מוסמכים נוספים. האתר אינו אחראי לנזק או לתוצאה כתוצאה משימוש במידע זה. 
הקפידי תמיד על אחסון נכון של מזון, חימום מספק ובדיקת תאריכי תוקף.


שיר אלפי - זגר היא דיאטנית קלינית לנשים במעגל החיים החל מתכנון היריון, במהלך ההיריון ולאחר הלידה. מלווה אמהות ואמהות שבדרך לתזונה מאוזנת ובטוחה. 
קליניקה פרטית ברחובות או ייעוץ אונליין.
אתר: https://shir-nutrition.co.il/
עמוד אינסטגרם בקישור הזה >>

 

 

 Made with ❤ by PEOPLE
נגישות
הגדלת טקסט
הקטנת טקסט
ניגודיות גבוהה
ניגודיות הפוכה
פונט קריא
ניווט מקלדת
כיבוי ואיפוס מערכת
מערכת נגישות MAGMA